Un jandarm a MURIT în misiune.

„În data de 16 aprilie, în jurul orei 00.10, un echipaj auto de Jandarmerie format din patru subofiţeri a fost sesizat de către un cetăţean despre faptul că în imediata apropiere a DN 15, în zona unui poligon auto de pe raza localităţii Chirileu, doi bărbaţi sustrăgeau elemente din poligon şi le încărcau într-o căruţă aflată pe marginea carosabilului. La apariţia forţelor de ordine, bărbaţii au luat-o la fugă, iar doi dintre jandarmi au trecut la urmărirea acestora, şoferul şi un alt jandarm rămânând în maşina de serviciu. Pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă, în jurul orei 00.30, un autotractor a tamponat maşina Jandarmeriei care se afla oprită pe partea carosabilă, foarte aproape de marginea drumului naţional”, se precizează într-un comunicat al Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureş.

În urma accidentului, cei doi jandarmi din maşină au fost răniţi, unul dintre aceştia pierzându-şi viaţa.

„Jandarmul decedat, în vârsta de 36 ani, era încadrat în MAI din anul 1998, ca şi jandarm angajat pe bază de contract, iar din anul 2006, subofiţer în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu Mureş”.


Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/un-jandarm-a-murit-in-misiune-masina-sa-a-fost-lovita-de-un-tir_75831.html#ixzz2QekeUvVz